Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю
Змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, какао-порошок, цукор, сухе молоко, ванільний цукор і розпушувач.
Горіхи подрібнюємо в блендері не дуже дрібно.
Яйця збиваємо до збільшення в об’ємі. Продовжуючи збивати, додаємо воду і рослинне масло.
У суху суміш додаємо збиту, ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені горіхи.
Викладаємо тісто у форму. Я брала силіконову форму і трохи змастила її рослинним маслом.
Ссылка: https://ksenichka.pp.ua/vipichka-ta-deserti/keksi/shokoladnij-keks-z-apelsinovoyi-glazuryu.html
Теги: апельсинової глазур’ю кекс Шоколадний