24442 Рецепт Печінка в кефірі «Червоне і Біле»

Рецепт Печінка в кефірі «Червоне і Біле»


Печінку ріжемо і промиваємо під холодною водою.
Заливаємо промиту печінку кефіром і вливаємо туди ж оцет. Прибираємо в сторону на 20-30 хвилин.
Ріжемо томати черрі навпіл.
Цибулю нарізаємо кільцями, часник ріжемо крупно.
Через 30 хвилин дістаємо печінку, промиваємо її під холодною водою. Укладаємо печінку в жароміцний посуд. Солимо і посипаємо хмелі-сунелі.
Зверху укладаємо томати, потім цибулю, потім часник. Збризгуємо лимонним соком і посипаємо сумішшю трав.
Закриваємо наше блюдо фольгою і ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин, запікаємо при температурі 200 градусів.

Ссылка: http://ksenichka.pp.ua/zakuska/svinina/retsept-pechinka-v-kefiri-chervone-i-bile.html

Теги:

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован.

*
*

Похожие записи

Top