24440 Рецепт Різотто в помідорі

Рецепт Різотто в помідорі


Всі овочі я нарізала кубиком, і тільки моркву натерла на крупній тертці. Зелень крупно порубала. У сковороду налила рослинне масло і відправляю туди зубчик часнику. Щоб масло вийшло з ароматним часниковим запахом.
Коли часник віддав весь аромат маслу, закидаємо гриби і баклажани. Обсмажуємо до тих пір поки не випарується зайва волога з них.
Далі відправляємо, моркву, перець, цибулю, зелень. Обсмажуємо ще хвилин п’ять.
Потім до овочів відправляємо варений рис. Далі сіль, сушені помідори. Перемішуємо. Аромат просто божевільний.

Ссылка: http://ksenichka.pp.ua/zakuska/ovocheva/retsept-rizotto-v-pomidori.html

Теги:

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован.

*
*

Похожие записи

Top