19126 Свинина з журавлиною і агрусом

Свинина з журавлиною і агрусом


М’ясо порізати гармошкою, посолити. Журавлину розім’яти виделкою і змішати з маслом і спеціями.
Змастити м’ясо, агрус вставити в розрізи, загорнути у фольгу і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Запікати при 200С * 1,5 години, відкрити фольгу за 30 хвилин до приготування і поливати м’ясо, соком, що виділяється.
Подавати як в гарячому так і в холодному вигляді. Ну дуууже смачно!

Ссылка: https://ksenichka.pp.ua/zakuska/svinina/svinina-z-zhuravlinoyu-i-agrusom.html

Теги:

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован.

*
*

Похожие записи

Top